Dark Light
-18%
, , ,

Yamamoto Essential AMINO | 240 caps


Essential AMINO е додаток во исхраната кој содржи есенцијални аминокиселини кои се погодни за дополнување на исхраната кај спортистите. Есенцијалните аминокиселини учествуваат во протеинско/аотното снабдување. Производот исто така е збогатен со аминокиселини со разгранет ланец ВСАА, соодветни за дполнување на исхраната кај спортистите.

1.390 ден 1.690 ден

Essential AMINO

240 таблети                    40 дози             312 g нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната

Essential AMINO е додаток во исхраната кој содржи есенцијални аминокиселини кои се погодни за дополнување на исхраната кај спортистите. Есенцијалните аминокиселини учествуваат во протеинско/аотното снабдување. Производот исто така е збогатен со аминокиселини со разгранет ланец ВСАА, соодветни за дполнување на исхраната кај спортистите.

SHOPPING CART

close