Powerhouse

Плаќање при подигнување на нарачката

Бесплатна достава над 2000 ден

100% Оригинални Производи

Бесплатна достава над 2000 ден!

Цена на Испорака

Опции за испоракаВреме на испоракаЦена
СкопјеВо истиот ден (за нарачка над 2000 ден).150 ден
Испорака до Карго БазаДостава од 1 до 2 работни денови (за нарачка испод 2000 ден).150 ден
Карго Испорака до АдресаДостава од 1 до 2 работни денови (за нарачка над 2500 ден).Беплатно
Бесплатна ИспоракаЗа нарачки над 2000 денари имате Бесплатна Испорака
до Карго База во вашата близина.
Беплатно

1. ЈА ПОТВРДУВАМЕ НАРАЧКАТА

Откако ќе ни ја испратите нарачката, нашите вработени ја подготвуваат, паковаат и адресираат за прием во Карго Експрес. Во моментот на испраќање добивате порака од нашиот службен телефон дека следниот ден нарачката можете да ја подигните од Карго Експрес базата во вашиот град.

Нарачките со износ помал од 2000мкд ги сносат трошоците за испорака.

Нарачките со износ поголем од 2000мкд пристигнуваат до Карго Експрес базата со трошоци платени од нас.

Достава до врата е возможна само на барање на клиентот и услугата се наплаќа согласно актуелниот ценовник на Карго Експрес.

2. ПОДГОТВУВАМЕ ДОКУМЕНТАЦИЈА

Во зависност од начинот на наплата, се подготвува соодветната документација, Фискална сметка или Фактура.

3. ЈА ИСПРАЌАМЕ НАРАЧКАТА

Испратените нарачки пристигнуваат следниот ден или во рок од 24 до 48 часа до Карго Експрес базата во вашиот град и од таму треба да се подигнат.

4. ГРАТИС ДОСТАВА

Гратис достава за нарачки над 2000 денари.

Бесплатната достава ги вклучува и производите со веќе намалена цена!

Бесплатната достава е до Карго Експрес базата во вашиот град!

Достава до адреса на клиентот се наплаќа согласно актуелниот ценовник на Карго Експрес.

error:
Кошничка затвори