Dark Light

GALVANIZE CLA PRO | 60 caps


  • Конјугирана линоленска киселина 3000 mg

690 ден

CLA PRO

Конјугирана линоленска киселина 3000 mg

84 g нето тежина 60 капсули

CLA Pro е додаток во исхраната во меки гел-капсули кои содржат ЦЛА (Конјугирана линоленска киселина).

Внимание: Да се чува подалеку од дофат на деца. Производот не служи како замена за разновидна балансирана исхрана. Користете го за дополнување на урамнотежена исхрана. Не користете повеќе од препорачаната доза.

 

Информации за алергени: Производот е изработен во објект во кој се преработуваат производи кои содржат: млеко, јајца, глутен, соја, кикирики, јаткасто овошје, риба и ракови.

SHOPPING CART

close