VENUM CHALLENGER 2.0 Boxing Gloves Black

Технички карактеристики:
– 100% висок квалитет СТП.
– Во внатрешноста е поставена мрежа за подобра вентилација.
– Тро – слојна густа пена за подобро управување со ударот  и врвна заштита на раката.
– 100% заштитен палецот.
– Вградено лого Venum (3D на допир) на секоја ракавица.
– Големо Velcro затворање со еластична лента за подобро прилагодување.
– Дизајниран во Тајланд.

2,950.00 ден

Опис

Боксерските ракавици “Челинџер 2.0” од ВЕНУМ се дизајнирани во Тајланд и се совршен избор за да почнете да учите како да изведувате рачни удари!

Одликувајќи се со тро – слојна густа пена, оваа ракавица се грижиза заштита на Вашата рака.

Квалитетното велкро затворање е за да обезбеди ракавицата да биде цело време на местото каде што е поставена.

Потребни Ви се нов пар боксерски ракавици за пристапна цена? Нашите боксерски ракавици  “Челинџер 2.0” се идеалната работа за Вас!

Технички карактеристики:
– 100% висок квалитет СТП.
– Во внатрешноста е поставена мрежа за подобра вентилација.
– Тро – слојна густа пена за подобро управување со ударот  и врвна заштита на раката.
– 100% заштитен палецот.
– Вградено лого Venum (3D на допир) на секоја ракавица.
– Големо Velcro затворање со еластична лента за подобро прилагодување.
– Дизајниран во Тајланд.