-500.00 ден

SAMURAI LEVEL 99 | 500 gr

2,290.00 ден 1,790.00 ден

Опис

Samurai Shadow LEVEL 99 Најмоќниот Pre Workout досега претставен на пазарот

Максимална ФОКУС

Максимална ЕНЕРГИЈА 

Максимална СИЛА

Максимална ИЗДРЖЛИВОСТ 

Максимален МУСКУЛЕН РАСТ 

Samurai Shadow LEVEL 99 Најмоќниот Pre Workout досега претставен на пазарот