-400.00 ден

SAMURAI KATANA SHADOW | 500 gr Pink Lemonade

1,790.00 ден 1,390.00 ден

Опис

  • Максимална напумпаност
  • Максимален фокус
  • Неверојатна издржливост
  • Брз мускулен раст
  • Без додаден шекер