MAGIC Peanut Butter 100% Natural 700gr

700 гр квалитетен природен путер од Кикири
Крцкав путер од кикирики
Состав: 100% КИКИРИКИ
Печени кикирики пасирани
БЕЗ ДОДАТОК НА ВЕШТАЧКИ БОИ
КОНЗЕРВАНСИ И АДИТИВИ

250.00 ден

Опис

700 гр квалитетен природен путер од Кикири
Крцкав путер од кикирики
Состав: 100% КИКИРИКИ
Печени кикирики пасирани
БЕЗ ДОДАТОК НА ВЕШТАЧКИ БОИ
КОНЗЕРВАНСИ И АДИТИВИ