Gym Gloves S2 PRO

Power System Фитнес нараквици

Модел S2 PRO

950.00 ден

Опис

Изработени од највисок квалитет Велур кожа

Специјално обликуван бек-хенд во комбинација со 4 начини структурирани инсерти на задниот дел и помеѓу прстите.

Анатомска дланка за солиден баланс, дополнителна безбедност и силен стисок.

Анатомски дизајнирани прилагодлви стегачи за зглоб .