Gym Gloves Power Grip

Power System Фитнес нараквици

Модел Power Grip

790.00 ден

Опис

Дигачите на тегови ке ги ценат меките и издржливи материјали на Power Grip  специјално изработени за најтешки вежби.

Еластични материјали кои дишат за горниот дел од раката за поголема удобност и подобро управување на влагата.

Двоен слој кожа на дланката со Ergo Palm System.

Силна и долга лента за стабилизирање на зглобовите со прилагодлив притисок.