-300.00 ден

BETA CREATINE 375gr 50 servings Blood Orange

SKU: N/A

1,090.00 ден 790.00 ден

Опис

Супериорна мешавина на креатин / Бета Аланин

  • 4000mg висококвалитетен креатин монохидрат микронизиран Mesh 200
  • 2000mg Бета Аланин по порција
  • Високо ниво на енергија
  • Зголемување на ефикасноста
  • 50 порции
  • Инстант растворање

Вкус:

Црвен портокал