-10.00 ден

BCAA JUICE ENERGY 10.35 GR Pink Lemonade

50.00 ден 40.00 ден

Опис

  • 6000mg BCAA по порција
  • 2000mg L глутамин по порција
  • 1000mg Citrulline Malate
  • Нема додаден шеќер
  • 100% инстант за лесно мешање
  • Најдобриот сочен вкус што некогаш сте го пробале