-1,160.00 ден

82 Tee White | M

Спортска облека Од 1982 година. Тоа е она што го вели. Вистина е. Ние не го правиме тоа, дури ни за гајба од банани. Има навистина страшни печати на предната и на задната страна, со горила или две скриени меѓу нив. Еден од нив е прилично голем, па затоа не е многу добро да се крие. GORILLAWEAR, облекувајќи Горила и луѓе во стил со став од 1982 година.

1,850.00 ден 690.00 ден

Опис

Спортска облека Од 1982 година. Тоа е она што го вели. Вистина е. Ние не го правиме тоа, дури ни за гајба од банани. Има навистина страшни печати на предната и на задната страна, со горила или две скриени меѓу нив. Еден од нив е прилично голем, па затоа не е многу добро да се крие. GORILLAWEAR, облекувајќи Горила и луѓе во стил со став од 1982 година.