Powerhouse

Плаќање при подигнување на нарачката

Бесплатна достава над 2000 ден

100% Оригинални Производи

Бесплатна достава над 2000 ден!

Полиса за вракане или замена на производи

PowerHouse овозможува враканье или замена на нарачките во рок од 15 дена по доставата, доколку ги исполнувате следните услови.

1. Производот да не биде користен

Производот не смее да биде користен. Откога ке го отворите, доколку забежите дека нарачката не е точна, истиот треба да го вратите во неговто пакуване и да го однесете во Карго ексрес, за да биде заменет за друг.

2. Згрешена нарачка

Доколку ви пристигне погрешна нарачка, истата можете да j вратите без никаков трошок и правилната нарачка ке ви биде испратена бесплатно.
Ви благодариме што го избравте powerhouse.mk за вашата онлазн купувачка дестинациа за суплементи за исхрана.

error:
Кошничка затвори