Dark Light
-20%
,

Yamamoto Caffeine TABS | 100 caps


Caffeine TABS е додаток во исхраната кој содржи витамин Б1 (тиамин хидрохлорид) и кофеин. Витамин Б1 учествува во нормалниот енергетски метаболизам.

390 ден 490 ден

Производот содржи 200 mg кофеин во дневна доза. Не се препорачува за деца и бремени жени.

Caffeine TABS

100 таблети                    100 дози            100 g нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната 

Caffeine TABS е додаток во исхраната кој содржи витамин Б1 (тиамин хидрохлорид) и кофеин. Витамин Б1 учествува во нормалниот енергетски метаболизам.

SHOPPING CART

close