Dark Light
, ,

Yamamoto Bcaa POWDER 8:1:1 300 gr

Availability:

Out of stock


🔥BcaaPOWDER 8:1:1 300гр 54 дози YAMAMOTO NUTRITION🔥
-Единствена Бцаа 8 1 1 со моментална растворливост и одличен вкус
-Највисока концентрација на БЦАА во доза над 90%
-Највисок квалитет на суровина Yamamoto Nutrition
-Додаток на Витамин Б1 и Витамин Б6

BCAA POWDER 8:1:1 е додаток во исхраната кој обезбедува 5 g аминокиселини со разгранет ланец во сооднос 8:1:1 (леуцин: изолеуцин: валин) на дневна доза. Аминокиселините со разгранет ланец се особено погодни за дополнување на исхраната кај спортистите.

This product is currently out of stock and unavailable.

BCAA POWDER 8:1:1

ПОРТОКАЛ-ЛИМОН вкус                54 дози             300 g нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната 

BCAA POWDER 8:1:1 е додаток во исхраната кој обезбедува 5 g аминокиселини со разгранет ланец во сооднос 8:1:1 (леуцин: изолеуцин: валин) на дневна доза. Аминокиселините со разгранет ланец се особено погодни за дополнување на исхраната кај спортистите. Производот, исто така, обезбедува витамин Б1 кој го поддржува нормалниот енергетски метаболизам и витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста и одржување на нирмалниот метаболизам на протеини и гликоген.

 

 

SKU: N/A Categories: , ,

SHOPPING CART

close