Dark Light

XXL-MEASURING SPOON (30cm)


– Одлична алатка за малку пари
– Идеален за сите производи во прав и течност
– Лесно може да црпи и во екстра-големи паковања
– Содржи мерења за да бидете сигурни дека ќе го добиете точниот износ
– 30цм должина на дршка

 

 

 

 

 

90 ден

Предности на Лажица XXL мерење:

– Одлична алатка за малку пари
– Идеална за прашкасти производи и течности
– Лесно може да се црпи во екстра-големи пакувања
– Содржи мерења за да бидете сигурни дека ќе го добиете точниот износ
– Практично и хигиенско за користење
– Може да се мие во машина за садови

Детали за производот:

– Материјал: пластика
– Боја: сина со бело IronMaxx® лого
– Должина: 30цм
– Обем: 4,5цм
– Мерење / Содржина: 25 и 50мл

 

SHOPPING CART

close