Dark Light
, , , , , ,

Xtend BCAA 30 serv

Availability:

Out of stock


  • Поддршка на растот на мускулите
  • Поддршка во закрепнувањето
  • Надополнување на електролити
  • 7 g аминокиселини со разгранет ланец (ВСАА), 0 g јаглехидрати, 0 g шеќери, 0 калории во сервирање

This product is currently out of stock and unavailable.

Scivation XTEND® содржи 7 g аминокиселини со разгранет ланец во однос 2:1:1 – заедно со глутами и цитрулин малат. Плус, со патентирана мешавина на хидрирачки електролити, Scivation XTEND® е освежувачки, вкусен напиток без шеќер кој ќе ви помогне за време на напорните тренинзи. Светски познати спортисти, елитни бодибилдери, шампиони во дигање на тегови и ентузијасти од повеќе спортови го користат Scivation XTEND® за да им помогне за подолг, посилен и поинтензивен тренинг.Користете го Scivation XTEND® за да добиете најмногу од вашиот тренинг.

Овие тврдења не се проценети од страна на Управата за храна и лекови (FDA).

Производот не е наменет за дијагноза, третман, лекување или превенција на болести.

Предупредување за алергени: Произведено во погон во кој се процесираат млечни производи, соја, пченица, кикирики, јајца, риба, школки, бадеми и други јатки, сулфити и пченка.

SHOPPING CART

close