Dark Light

Whey Amino Gold – 325 Tabs

Availability:

Out of stock


  • Со хидро сурутка
  • Во сервирање: 14000 mg аминокиселини, содржи 3100 mg БЦАА
  • 325 таблети

1.490 ден

Out of stock

Слободна форма аминокиселини и пептиди за побрза абсорпција

Состав: Концентрат од протеин од сурутка (79%), протеин од сурутка хидролизат (10%), стабилизатор (дикалциум фосфат), агенси за раздвојување (силициум диоксид, магнезиум стеарат).

WHEY AMINO GOLD  – Со хидро сурутка

Во сервирање: 14000 mg аминокиселини, содржи 3100 mg БЦАА 325 таблети

Додаток во исхраната со протеин од сурутка. Овој производ не е наменет за долготрајна употреба и не треба да се замени со разновидна и урамнотежена исхрана и здрав начин на живот. Се чува подалеку од дофат на деца.

Ако се чува неотворено на ладно, суво место, рок на употреба / лот бр.: означено на пакувањето. По отварањето, користете брзо. Да се чува подалеку од директна топлина и светлина.

/Содржина/:

℮ 650 g = 325 таблети (2000 mg секоја0 = 65 дози

 

 

SHOPPING CART

close