Dark Light
, , ,

VITAMIN C STRONG 500 | 100 caps


500 мг Витамин Ц во капсула 

  • Збогатен со комплекс на цитрусни биофлавоноиди и цинк
  • Витаминот Ц придонесува за заштита на келиите од оксидативен стрес
  • 500мг Витамин Ц,  5мг Цинк и 50мг Цитрусни бионофлавоноиди од Citrus Aurantium

350 ден

Моќна антиоксидантна формула

100 капсули х 800 mg / нето тежина 80 g | 200 капсули х 800 mg / нето тежина 160 g

Витамини, минерали, антиоксиданти

Додаток во исхраната

Vit. C Strong 500. Додаток во исхраната. Витамин Ц + екстракт од циртусни биофлаваноиди + цинк.  Нето тежина 80 / 160 г.

Vit. C Strong 500 е витамински производ за спортисти кој содржи голема доза на витамин Ц (500 mg) надополнета со цитрусни биофлаваноиди и цинк. Витаминот Ц учествува воодржување на нормалната функција на имунолошкиот систем за време на интензивна физичка активност. Витаминот Ц исто така учествува во заштита на клетките од оксидативен стрес и помага за нормално создавање на колаген за соодветна функција на ‘рскавицата во зглобовите.

SHOPPING CART

close