Dark Light
, , ,

Tribulus Extreme 80 Maxi Caps

Availability:

Out of stock


Најмоќниот досега Tribulus Extreme 2000мг Tribulus Terestris
👉1800mg Saponin
👉430mg Protodioscine
👉Zinc
👉Vitamin B5
40 дневни дози 80 макси капсули 
Германски квалитет 

1.290 ден

Out of stock

Најмоќниот досега Tribulus Extreme 2000мг Tribulus Terestris
👉1800mg Saponin
👉430mg Protodioscine
👉Zinc
👉Vitamin B5
40 дневни дози 80 макси капсули 
Германски квалитет 

 

Tribulus Extreme

Содржина на сапонини 90%

TRIBULUS TERRESTRIS САПОНИНИ И ПРОТОДИОСЦИНИ ЦИНК
2000 mg Висока доза За нормално ниво на тестостерон

 

40 сервирања / 80 капсули

 

TRIBULUS EXTREME од Body Attack се состои од екстракт Tribulus Terrestris со вредни растителни супстанции, стероидни сапонини. Содржината на витамин Б5 (пантотенска киселина) придонесува за нормална синтеза и метаболизам на стероидните хормони, како и витамин Д. Минералниот цинк може да придонесе за одржување на нормално ниво на тестостерон во крвта и во нормална синтеза на протеини.

 

Препорачана доза: Во денови кога имате тренинг, земете 2 капсули со многу течност (300 ml), по можност пред или по интензивно тренирање. Во денови кога немате тренинг, земете 2 капсули со многу течност (300 ml) наутро или пред спиење. Не надминувајте ја препорачаната дневна доза.

SHOPPING CART

close