Dark Light
, , ,

TRIBULON BLACK | 60 caps


Tribulon Black е професионална формула која содржи ултра концентриран екстракт од трибулус, стандардизиран на рекордно ниво – 95% биоактивни сапонини. Жителите на Азија со години ја консумирале оваа билка како традиционален афродизијак. Tribulon Black обезбедува природни растителни стероиди. Хемиската структура на овие молекули е слична на онаа на тестостеронот. Tribulon Black е додаток во исхраната со концентрирани стероидни сапонини.

890 ден

Ултра концентриран екстракт од трибулус (95% сапонини)

Нето тежина: 54/108 g / 60/120 капсули х 900 mg

Екстремна формула за мажи

Додаток во исхраната

Tribulon Black. Додаток во исхраната. Екстракт од трибулус со 95% сапонини. Нето тежина 108 g. Tribulon Black е професионална формула која содржи ултра концентриран екстракт од трибулус, стандардизиран на рекордно ниво – 95% биоактивни сапонини. Жителите на Азија со години ја консумирале оваа билка како традиционален афродизијак. Tribulon Black обезбедува природни растителни стероиди. Хемиската структура на овие молекули е слична на онаа на тестостеронот. Tribulon Black е додаток во исхраната со концентрирани стероидни сапонини.

SHOPPING CART

close