Dark Light
, , ,

Tribu ZMA® 90 Tab


AmixTM Tribulus with ZMA® e одличен продукт во форма на таблета кој ја комбинира патентираната форма на ZMA® и традиционалната и стандардизирана билка Tribulus terrestris со 90% стероидни сапонини.

1.400 ден

AmixTM Tribulus with ZMA® e одличен продукт во форма на таблета кој ја комбинира патентираната форма на ZMA® и традиционалната и стандардизирана билка Tribulus terrestris со 90% стероидни сапонини.

 

Препорачана употреба: Земете 2 таблети дневно пред спиење.

 

Состојќи: tribulus terrestris, ZMA® (цинк во форма на L-Monomethionine sulphate и L-Aspartate; магнезиум цитрат, магнезиум оксид, пиридоксин хидрохлорид)


Алергени: Може да содржи траги од млеко, јајца, соја,глутен, школки, ореви и кикирики.   

SHOPPING CART

close