Dark Light
, ,

Trec Whey 100 900gr

Availability:

Out of stock


 • Чист протеин идеален за добивање и одржување на мускулната маса

  • Состав во доза од 30гр
  • Протеини 24.36гр,
  • Јагленихидрати 2,34 од кои шекер 0,54гр,
  • Масти 0.87гр од кои заситени 0,51гр

This product is currently out of stock and unavailable.

Чист протеин идеален за добивање и одржување на мускулната маса

 • Состав во доза од 30гр
 • Протеини 24.36гр,
 • Јагленихидрати 2,34 од кои шекер 0,54гр,
 • Масти 0.87гр од кои заситени 0,51гр

/ 600 g – 20 порции / 900 g – 30 порции / 1500 g – 50 порции / 2275 g – 76 порции /
Whey 100 – додаток во исхрана – содржи засладувачи. 100% Протеински концентрат од сурутка.  100% висококвалитетен протеински концентрат од сурутка, кој е идеален извор на полновредни протеини полни со есенцијални аминокиселини кои ги вклучуваат аминокиселините со разгранет ланец и Л-глутамин. Whey 100 брзо се раствора и се апсорбира. Протеините помагаат за раст и одржување на мускулната маса.

SHOPPING CART

close