Dark Light

Trec Beta Alanine 700 90caps


  • Помага за намалување на мускулниот замор
  • Го зголемува времетраењето на тренингот и мускулната издржливост
  • Ја подобрува кондицијата
  • Ја намалува млечната киселина

390 ден

  • Помага за намалување на мускулниот замор
  • Го зголемува времетраењето на тренингот и мускулната издржливост
  • Ја подобрува кондицијата
  • Ја намалува млечната киселина
Category:

SHOPPING CART

close