Dark Light
-25%
, ,

Tau POWDER 300 gr


Tau POWDER е додаток во исхраната кој обезбедува 500 mg таурин во дневна доза. Се препорачуваза спортисти и лица кои имаат интензивни физички активности.

590 ден 790 ден

Tau POWDER

БЕЗ ВКУС            600 дози            300 g нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната

Tau POWDER е додаток во исхраната кој обезбедува 500 mg таурин во дневна доза. Се препорачуваза спортисти и лица кои имаат интензивни физички активности.

SHOPPING CART

close