Dark Light
-13%
,

Solid Mass Gainer


🔥ВРВНИОТ КВАЛИТЕТ НА ТРЕК
😮Monster Mass Building Formula 1520 КАЛОРИИ😮
👉Помага во добивање на мускулна маса и тежина
👉Вреден извор на енергија и протеини
👉Гејнер основан на протеини и јагленихидрати

2.590 ден 2.990 ден

Clear

Solid Mass

80,2  г                        13,8 г                       0,4 г

ЈАГЛЕХИДРАТИ           ПРОТЕИН                МАСТИ

Јаглехидратски-протеински додатоци

Solid Mass. Додаток во исхраната, содржи шеќери и залсадувачи. ФОРМУЛА ЗА СТЕКНУВАЊЕ ВРЗ БАЗА НА ЈАГЛЕХИДРАТИ И ПРОТЕИНИ. Препорачаната дневна доза е 400 g.

SKU: N/A Categories: ,

SHOPPING CART

close