Dark Light

Rock’s Energy Gel with caffeine 32 g

Availability:

Out of stock


Одличен и екстремно брз извор на енергија со комплексни јаглехидрати и кофеин ,во компактно пакување, лесно за носење и употреба.

60 ден

Out of stock

Rock’s Gel е екстремно брз извор на енергија. Содржи супер концентриран комплекс од јаглехидрати и кофеин.

Состојки: сахароза, вода, малтодекстрин, фруктоза, декстроза, исомалтулоза (Palatinosa™), Fibersol® (малтодекстрин отпорен на варење), Trisodium Citrate (Содиум), Tripotassium Citrate (Потасиум), кофеин.

Препорачано дозирање: За брза енергија земете го Rock’s енергетскиот гел пред или за време на физичка активност. Не земајте повеќе од 4 гела дневно.

SHOPPING CART

close