Dark Light
,

Quamtrax Vegan Protein | 500 gr


Vegan Protein

100% растително потекло; без ГМО; 20,6 g* протеин

Извор на протеини од грашок и ориз

Без додаден шеќер**

Одличен вкус

*во доза од  30 g / **содржи природни шеќери

690 ден

Vegan Protein. . Храна во прав за подготовка на напиток со протеини од грашок и ориз. Содржи засладувачи.

Без глутен и лактоза*. *Овој производ не ги содржи тие нутриенти како дел од неговиот состав, туку е произведен со машини во кои се процесираат други производи кои ги содржат тие состојки, па може да содржи траги.

 

 

 

 

SHOPPING CART

close