Dark Light
-34%
,

ON Micronized Creatine Powder 317gr 88 servings

Availability:

Out of stock


•Зголемени перформанси за време на интезивни тренинзи.

•3.4гр чист Creatine Monohydrate за зголемување на мускулната сила.

•Лесно промешување без лош вкус.

•Мешање со вода, сок или вашиот ON протеински шејк.

790 ден 1.190 ден

Out of stock

Optimum Nutrition Creatine Powder докажан во зголемување на перформансите за време на интензивни тренинзи.

Кои се предностите на Optimum Nutrition Creatine Powder?

  • Зголемени перформанси за време на интезивни тренинзи.
  • 3.4гр чист Creatine Monohydrate за зголемување на мускулната сила.
  • Лесно промешување без грозен вкус.
  • Мешање со вода, сок или вашиот ON протеински шејк.

 

SHOPPING CART

close