Dark Light
-19%
, , ,

ON Gold Standard 2,27 kg

Availability:

Out of stock


  • 82% Протеин (24 g протеин во доза од 29,4 g)
  • 100% од протеинот е добиен од сурутка
  • Повеќе од 4 g глутамин и глутамична киселина во секоја доза
  • “Златен стандард” за квалитет на протеини

3.990 ден 4.900 ден

Clear
  • 82% Протеин (24 g протеин во доза од 29,4 g)  Дозите и составот на производот се варијабилни во зависност од вкусот !
  • 100% од протеинот е добиен од сурутка
  • Повеќе од 4 g глутамин и глутамична киселина во секоја доза
  • “Златен стандард” за квалитет на протеини

ПРОФИЛ НА ПРИРОДНО ПРИСУТНИ АМИНОКИСЕЛИНИ

ЕСЕНЦИЈАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ КОНДИЦИЈАЛНО ЕСЕНЦИЈАЛНИ АМОНОКИСЕЛИНИ НЕЕСЕНЦИЈАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ
Триптофан Аргинин Аспартамска киселина
Валин Цистин Серин
Треонин Тирозин Глицин
Изолеуцин Хистидин Аланин
Леуцин Пролин
Лизин Глутамин и Глутамична киселина
Фанилаланин
Метионин просечно количество во дозирање
~11 g ~7,7 g ~5,3 g

Вкупно аминокиселини со разгранет ланец: 5,5 g

 

SHOPPING CART

close