Dark Light
,

OMEGA 3-6-9 | 120 caps

Availability:

Out of stock


Зголемете ја функцијата на мозокот, менталното здравје и регулирајте го расположението!

  • ПОДОБРА  ФУНКЦИЈА НА СРЦЕТО И МОЗОКОТ
  • Побрза адаптација на искористување
  • Брзо се апсорбирaчки гел капсули
  • Комплекс на масни киселини од омега 3-6-9

520 ден

Out of stock

Омега 3-6-9

Комплекс на природни аминокиселини

120 капсули х 810 mg / нето тежина 97,2 g

Омега 3-6-9 . Додаток во исхраната. Со засладувачи.

Комплекс на природни аминокиселини. Препорачаната дневна доза е 3 капсули.

SHOPPING CART

close