Dark Light
-45%
, , , , , ,

MUSCLEPHARM ASSAULT ENERGY+ENDURANCE FRUIT PUNCH 30 servings

Availability:

Out of stock


• Зголемување на сила и мускулна издржливост

• Интензивна енергија, зголемен фокус и подобрување на потрошувачката на енергија

• Го одложува заморот на мускулите, се бори против деградацијата на мускулите

• Ги враќа нивоата на АТП и менталната будност

990 ден 1.790 ден

Out of stock

Oвој продукт за пред-тренинг содржи големи, клинички ефективни дози на состојки кои се докажани во добивање моментална енергија и ментален лифт и за подобрување на атлетските перформанси за време на интензивнот тренинг.

ASSAULT (енергија + издржливост) од страна на MusclePharm вклучува состојки поткрепени со клинички истражувања и секоја серија продукти се тестира од забранети супстанции или загадувачи. Ова го прави овој стимуланс совршен избор за сите видови спортисти, професионалци или аматери. Формулата вклучува креатин монохидрат, бета-аланин, амино киселини, витамини и други клучни состојки кои обезбедуваат неспоредлива, долготрајна енергија, го намалуваат заморот и ги зголемуваат вашите перформанси за време на интензивниот тренинг.

 

 

SHOPPING CART

close