Dark Light
, ,

Muscle Whey COMPLEX 2kg

Availability:

Out of stock


100% Концентриран Whey протеин  
Volactive® Ultra Whey 80 сертификат
Изработен од свежо млеко од крави кои не се третирани со хормони и антибиотици и без ГМО 
Без Ксантан гума, карагенан или палмово масло 

 

This product is currently out of stock and unavailable.

Muscle Whey COMPLEX

Чоколадо – вкус 66 дози 2,0 kg нето тежина

Произведено во Италија

100% Концентриран Whey протеин
Volactive® Ultra Whey 80 сертификат
Изработен од свежо млеко од крави кои не се третирани со хормони и антибиотици и без ГМО
Без Ксантан гума, карагенан или палмово масло

 Мuscle Whey COMPLEX е додаток во исхраната кој содржи протеински концентрат од сурутка, погоден за спортисти кои вршат интензивна физичка активност. Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Протеините со сурутка природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

SKU: N/A Categories: , ,

SHOPPING CART

close