Dark Light
-17%
, ,

MCT GOLD 400ml


  • Комплекс на триглицериди со среден ланец.
  • M-C-T Gold содржи триглицериди со среден ланец.
  • Тоа се посебен вид на масти кои се апсорбираат брзо и лесно.
  • M-C-T Gold често го користат спортистите како алтернативен извор на енергија.

490 ден 590 ден

Масло со триглицериди со среден ланец

400 ml / 26 порции

Масни киселини

Додаток во исхраната

M-C-T Gold. Додаток во исхраната. Комплекс на триглицериди со среден ланец. M-C-T Gold содржи триглицериди со среден ланец. Тоа се посебен вид на масти кои се апсорбираат брзо и лесно. M-C-T Gold често го користат спортистите како алтернативен извор на енергија.

SHOPPING CART

close