Dark Light

Maxler Omega-3 Coenzyme Q10 | 60 softgels

Availability:

Out of stock


•Кардиоваскуларна поддршка со целосен спектар

•Чиста триглицерид форма на рибино масло

•Збогатено со природна форма на Витамин Е

890 ден

Out of stock

Omega 3 Coenzyme Q10 e уникатен продукт, дизајниран да обезбеди дополнителна кардиоваскуларна поддршка. 1000мг чисто триглицерид омега-3 рибино масло по сервирање помага при одржување на здрава функција на срцето, со намалување на крвниот притисок и пулсот, и исто така помага при балансирање на фукцијата на имунитетот. 100мг од моќниот антиоксиданс Coenzyme Q10 по сервирање помага при враќање на оптималните нивоа на производство на енергија, намалување на оксидативното оштетување и подобрување на работата на срцето, со што сето тоа може да помогне во лекувањето на срцева слабост. Природниот извор на Витамин Е исто така има антиоксидантни својства и може да помогне во намалување на ризикот од разни здравствени проблеми. Комбинацијата од овие две состојки во капсули од мекгел, овозможуваат зголемена абсопција и биолошка вредност.

 

 

SHOPPING CART

close