Dark Light

Maxler Flex Joint | 360 gr

Availability:

Out of stock


▸ 4600 * мг чисти колаген пептиди.

▸ здрава функција на зглобовите, еластичност и флексибилност

1.590 ден

Out of stock

Flex Joint е есенцијален производ за сите кои сакаат да го поддржат здравјето на зглобовите, коските и ‘рскавицата. Единствена формула која комбинира глукозамин, хондроитин и МСМ, кои играат клучна улога во градењето на ‘рскавицата. Формулацијата на производот се заснова на чисти колаген пептиди главна компонента на сврзните ткива кои сочинуваат неколку делови од телото вклучувајќи тетиви, лигаменти, кожа и мускулатура. Витаминот Ц е силен антиоксиданс, што олеснува организмот да ги апсорбира активните состојки.

SHOPPING CART

close