Dark Light

Maxler 100% Collagen Hydrolysate | 300 gr

Availability:

Out of stock


• Колаген тип 1 и 2

• промовира целосна благосостојба

• неутрален мирис и вкус

• чиста хидролизирана форма на колаген

1.190 ден

Out of stock

Колагенот е една од клучните состојки кои помагаат вашето тело да остане здраво и младо. Производството на колаген го спроведува телото, но со возраста овој процес станува бавен, што го забрзува стареењето и компромитира здравјето. 100% Collagen Hydrolysate промовира целосна благосостојба со подобрување на структурата на косата, ноктите и кожата и промовирање на здраво стареење. Тоа е од суштинско значење за здрави зглобови и коски и игра значајна улога во поправката на меките ткива. Нашиот продукт е создаден од високо квалитетни колаген пептиди кои се добиени од природен извор. Прашокот е со неутрален мирис и вкус и има супериорни својства на растворање и биолошка вредност. Тоа би било совршен додаток за секој што се грижи за здравјето и здравиот живот.

SHOPPING CART

close