Dark Light
, ,

Magnesium CITRATE 90 tablets


Magnesium CITRATE е додаток во исхраната кој содржи магнезиум, погоден за спортисти. Магнезиумот учествува во нормалниот електролитен баланс,  нормална мускулна функција и намалување на заморот и истоштеноста.

590 ден

Magnesium CITRATE

90 таблети                      30 дози             130 g нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната

Magnesium CITRATE е додаток во исхраната кој содржи магнезиум, погоден за спортисти. Магнезиумот учествува во нормалниот електролитен баланс,  нормална мускулна функција и намалување на заморот и истоштеноста.

SHOPPING CART

close