Dark Light
-16%
, , ,

L Carnitine Complex 90 caps


Л-КАРНИТИН КОМПЛЕКС

  • СОГОРУВАЧ НА МАСТИ
  • Л – КАРНИТИН + ВИТ. Б6 + ХРОМ
  • 90 таблети/800 мг

750 ден 890 ден

Л – КАРНИТИН КОМПЛЕКС содржи специјална мешавина од Л- карнитин тартрат, хром и витамин Б6. Л-карнитин-от е носител на долг ланец масни киселини, природно произведени во телото и активно учествува во липидниот метаболизам. Витаминот Б6 и хромот го поттикнуваат создавањето на енергија; исто така минералите придонесуваат во одржувањето на соодветно ниво на глукоза во крвта намалувајќи ја нејзината флуктуација.

 

SHOPPING CART

close