Dark Light
-17%
, , , ,

L-Carnitine 3000 – 500ml – 40 portions


  • го поддржува метаболизмот на липидите
  • го зголемува производството на енергија
  • содржи голема доза на течен л-карнитин

990 ден 1.190 ден

TREC NUTRITION L-CARNITINE 3000                                                                1500 mg Л-карнитин

Течен Л-карнитин 500 ml / 40 порции                                                             додаток во исхраната

Обликувачи на телото

L-Carnitine 3000 – додаток во исхраната. Со засладувачи. Течен Л-карнитин.

SHOPPING CART

close