Dark Light
-25%

Isolate 100 1800 gr 60 servings

Availability:

Out of stock


ИЗОЛАТ 100
ултра брз протеин совршен за брзо опоравување
и градење на чиста мускулна маса
25г протеин |0г јаглехидрати|159 БВ
– во 1 порција 30г

ЦФМ ВЕЈ ПРОТЕИН ИЗОЛАТ

ГРАТИС ДОСТАВА !!!

 

 

2.990 ден 4.000 ден

Out of stock

ИЗОЛАТ 100
ултра брз протеин совршен за брзо опоравување
и градење на чиста мускулна маса
25г протеин |0г јаглехидрати| 159 БВ
– во 1 порција 30г

ЦФМ ВЕЈ ПРОТЕИН ИЗОЛАТ

ИЗОЛАТ 100 содржи 100% ЦФМ веј протеин изолат, кој покажува
рекордна биолошка вредност (БВ 159), висока стапка на апсорпција
како и БЦАА и Л-глутамин содржина. ИЗОЛАТ 100 е силен активатор
на мускулните протеински синтези и последователно придонесува
во градењето на мускулна маса. Производот ја суплементира Вашата
диета со протеини од суштинско значење, безмасни и без шеќери,
кои помагааш во изградбата на атлетско и мускулесто тело без ризик
од развивање на прекумерно масно ткиво.
ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА: се раствара една порција од производот -30 г (1,5 дозерки) со 250мл вода или млеко. Користете шејкер или
блендер. Во зависност од Вашите потреби земете 2-3 порции дневно.
Кога вежбате: првата порција земете ја наутро, втората порција
земете ја 1,5 часа пред тренинг

АЛЕРГЕНИ ИНФОРМАЦИИ: овој производ содржи веј протеин изолат
добиен од млеко.

 

SHOPPING CART

close