Dark Light

ISOFASTER – 400G | 16 SERVINGS

Availability:

Out of stock


  • најдобар изотоничен пијалок на пазарот
  • најдобра хидратација за сериозни спортисти
  • подобрување на издржливоста, енергијата и издржливоста
  • одлично за сите спортисти
  • обезбедува основно гориво за вашите мускули!

390 ден

Out of stock

IsoFaster

Изотоничен спортски напиток концентрат

Јаглехидратни додатоци

IsoFaster. Додаток во исхраната. Содржи шеќер. IsoFaster Изотоничен спортски напиток концентрат.

SHOPPING CART

close