Dark Light
, ,

ISO-XP 2kg – 80 servings

Availability:

Out of stock


‘-       22.5 g протеини (во сервирање од 25 g)

–       Без глутен и соја

–       0 g шеќери (во сервирање од 25 g)

–       Лесно се меша

–       0 g јаглехидрати (во сервирање од 25 g)

–       Сурутка добиена од кравјо млеко,

од крави кои се хранат со трева

–       0 g масти (во сервирање од 25 g)

–       0,1 g лактоза (во сервирање од 25 g)

–       Халал сертифициран производ

3.990 ден

Clear

Iso-XP е високопротеински додаток во исхраната со засладувач и до сега е најчист и највисококвалитетен протеински изолат од сурутка кој е достапен со само 0,1 g лактоза и 22,5 g протеини во сервирање од 25 g. Iso-XP не содржи соја и користи сончогледов лецитин како емулгатор.

Iso-XP е за сите лица кои сакаат да го зголемат дневниот протеински внес, без дополнителни масти, јаглехидрати и шеќери. Iso-XP треба да се меша со вода или обезмастено млеко за лесно мешање и одличен вкус.

 

Главни карактеристики

–       22.5 g протеини (во сервирање од 25 g) –       Без глутен и соја
–       0 g шеќери (во сервирање од 25 g) –       Лесно се меша
–       0 g јаглехидрати (во сервирање од 25 g) –       Сурутка добиена од кравјо млеко,

од крави кои се хранат со трева

–       0 g масти (во сервирање од 25 g)
–       0,1 g лактоза (во сервирање од 25 g) –       Халал сертифициран производ

 

Секоја состојка во оваа серија е подложена на строг преглед и тестирање за забранети супстанции пред производство под мониторирана програма. Финалните производи потоа се произведуваат и пакуваат во акредитирана лабораторија со ISO 22000, BRC, GMP и Halal стандарди за да се обезбеди највисоко ниво на сигурност за спортистите кои ги користат.

 

SHOPPING CART

close