Dark Light
-35%
, , ,

Iso-FUJI® 100% NATURAL 700 gr

Availability:

Out of stock


ISO-FUJI 100% Natural е додаток во исхраната кој содржи микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

1.490 ден 2.290 ден

Out of stock

ISO-FUJI 100% Natural

Без вкус       23 дози     700 gr нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната со засладувач

ISO-FUJI 100% Natural е додаток во исхраната кој содржи микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Протеините од сурутка се со висока биолошка вредност и природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

SHOPPING CART

close