Dark Light

HealthyCo ECO ORGANIC NEUTRAL COCONUT OIL 500ml


  • Корисни масти
  • Добра енергија
  • Совршен за храна и печење
  • Органски
  • Кокосовото масло има многу намени

350 ден

Висок квалитет и органско масло од кокос со благ вкус од HealthyCo, совршено за печење и готвење. Кокосовото масло содржи многу средни масни киселини (MCT). За обука, маслото работи добро како дополнителен извор на енергија.

Корисни масти
Добра енергија
Совршен за храна и печење
Органски
Кокосовото масло има многу намени

HealthyCo кокосовото масло е исто така одличен извор на растителни влакна и е многу популарен за дерматолошки цели за обвива за кожата и косата. Кокосовото масло, исто така, има неколку повеќе или помалку корисни вештини, како што се природна сончалка со SPF фактор 4, како што се мелем за усни, отстранување шминка и многу повеќе.

Предлози за употреба:
Кокосовото масло поволно се користи во храната и печењето, но може да се користи и како маст за кожа и масло за коса.

Големина:
500 мл.

Category:

SHOPPING CART

close