Dark Light
,

Hayden Compression Long Sleeve – Black/Red

Availability:

Out of stock


The Gorilla Wear Hayden Long Sleeve компресирачка маица е со потесен крој кој овозможува да се чувствувате самоуверено и пријатно за време на вашиот тренинг. Лесен,растелив и пријатен материјал кој не поти, со интересна провидна мрежа на грбот која нуди комфорт и овозможува одржување нормална телесна температура. Време е да им покажете на луѓето дека сте член на семејството Gorilla Wear.

This product is currently out of stock and unavailable.

Hayden Compression Long Sleeve – Black/Red

The Gorilla Wear Hayden Long Sleeve компресирачка маица е со потесен крој кој овозможува да се чувствувате самоуверено и пријатно за време на вашиот тренинг. Лесен,растелив и пријатен материјал кој не поти, со интересна провидна мрежа на грбот која нуди комфорт и овозможува одржување нормална телесна температура. Време е да им покажете на луѓето дека сте член на семејството Gorilla Wear.

Боја: Црна/Црвена
Состав: 87% најлон, 13% спандекс

SKU: N/A Categories: ,

SHOPPING CART

close