Dark Light
, ,

Gym Gloves Power Grip

Availability:

Out of stock


Power System Фитнес нараквици

Модел Power Grip

This product is currently out of stock and unavailable.

Дигачите на тегови ке ги ценат меките и издржливи материјали на Power Grip  специјално изработени за најтешки вежби.

Еластични материјали кои дишат за горниот дел од раката за поголема удобност и подобро управување на влагата.

Двоен слој кожа на дланката со Ergo Palm System.

Силна и долга лента за стабилизирање на зглобовите со прилагодлив притисок.

 

SHOPPING CART

close