Dark Light
,

GW Athlete T-Shirt Dennis Wolf Black/Gold

Availability:

Out of stock


Имате атлетски стил на живот. Сега со маицата на Dennis “the big bad wolf” Wolf можете и да го покажете тоа. Оваа маица не е само со уникатен квалитет, туку и уникатна комбинација на боја и броеви. Сето ова произведено од 100% полиестер, кој спречува задржување на топлината при тренингот!

GW Athlete T-Shirt Dennis Wolf Black/Gold

Имате атлетски стил на живот. Сега со маицата на Dennis “the big bad wolf” Wolf можете и да го покажете тоа. Оваа маица не е само со уникатен квалитет, туку и уникатна комбинација на боја и броеви. Сето ова произведено од 100% полиестер, кој спречува задржување на топлината при тренингот!

За Gorilla Wear

Уште од осумдесетите години од минатиот век Gorilla Wear е легендарен Американски фитнес и бодибилдинг бренд ширум светот. Секој стил на облека е дизајниран за потребата и барањата на атлетите насекаде низ светот. Уникатни, секогаш точни во големина, издржливи, ке ви го дадат уникатниот и автентичен изглед кој го заслужувате.

100% полиестер

SHOPPING CART

close