Dark Light
,

GW Athlete T-Shirt Black/White

Availability:

Out of stock


Покажи дека си атлета со GW Athlete T маицата! На предната страна е испринтан бројот 82, а тоа е годината кога започнува ерата на Gorilla Wear. Двете вертикални линии од страните, даваат целосен спортски изглед. Направена е од 100% полиестерска мрежа, која спречува акумулирање на топлина и ве одржува во посакуваната температура за време на секој тренинг.

GW Athlete T-Shirt Black/White

Покажи дека си атлета со GW Athlete T маицата! На предната страна е испринтан бројот 82, а тоа е годината кога започнува ерата на Gorilla Wear. Двете вертикални линии од страните, даваат целосен спортски изглед. Направена е од 100% полиестерска мрежа, која спречува акумулирање на топлина и ве одржува во посакуваната температура за време на секој тренинг.

За Gorilla Wear

Уште од осумдесетите години од минатиот век Gorilla Wear е легендарен Американски фитнес и бодибилдинг бренд ширум светот. Секој стил на облека е дизајниран за потребата и барањата на атлетите насекаде низ светот. Уникатни, секогаш точни во големина, издржливи, ке ви го дадат уникатниот и автентичен изглед кој го заслужувате.

100% полиестер

SHOPPING CART

close