Dark Light
, ,

GOLD CORE LINE WHEY 100 | 600 gr

Availability:

Out of stock


  • Премиум бленд Whey Isolate, Whey Concentrate, Whey Hydro
  • 22гр чист протеин во доза од 30гр
  • Инстант растворливост
  • Брза Апсорбција
  • Одлични вкусови
  • Идеален протеин за градење на мускулна маса

This product is currently out of stock and unavailable.

 Gold Core Line Whey 100

Премиум протеински комплекс од сурутка за брзо зголемување на мускулната маса

Протеински суплементи

Додаток во исхраната

Gold Core Line Whey 100. Додаток во исхраната. Со засладувач. Протеински концентрат, изолат и хидролизат од сурутка. Gold Core Line Whey 100 содржи комплекс од концентрат од протеин од сурутка; изолат од протеин од сурутка и хидролизат од протеин од сурутка. Производот е извор на полновредни животински протеини богати со есенцијални аминокиселини кои ги вклучуваат аминокиселините со разгранет ланец и Л-глутамин. Gold Core Line Whey 100 се раствора екстремно брзо. Протеините помагаат за раст и одржување на мускулната маса.

 

SHOPPING CART

close